| Сообщение |
Автор |
| Да, женщиной-полководцем быть почетно. Но еще почетнее быть женщиной-академиком, вроде Дашковой. Вот только не знаю, левша она или нет. | -------------------------------------------------- Мне летом на севере надо быть - а я тут торчу!.. |
|
Сапфо
•
участник форума

|
| Отправлено: 09.06.2010 - 14:22:36 |
Сообщение # 31. |
 |
так срочно становлюсь академиком, что-бы про меня кино сняли  | -------------------------------------------------- Если только очень захотеть можно даже в космос улететь. |
|
Яло
•
участник форума

|
| Отправлено: 09.06.2010 - 16:20:31 |
Сообщение # 32. |
 |
ПРИРОДНО ГРАТЬ (Рінго Старр)
Вони мене в кіно знімають, І Рінго зіркою тепер може стать. У фільмі чоловік сумний і одинокий, І я повинен тільки природно грать.
Я клянусь, що Рінго - це велика зірка: Одержу Оскар - і ти будеш знать, Що кінозіркою скоро стане Рінго, Як я повинен тільки природно грать.
Надіюсь я: коли в кіно ти прийдеш, Я знаю - будеш ти мене кохать. Лише дурний даремно час втрачає, А я повинен тільки природно грать.
Побачиш ти, що я сумний і одинокий, І на колінах буду я стоять, Я граю роль - мені не треба репетицій, Бо я повинен тільки природно грать! | -------------------------------------------------- Мне летом на севере надо быть - а я тут торчу!.. |
|
Сапфо
•
участник форума

|
| Отправлено: 09.06.2010 - 17:04:01 |
Сообщение # 33. |
 |
| ещё немного и я выучу украинский язык | -------------------------------------------------- Если только очень захотеть можно даже в космос улететь. |
|
Яло
•
участник форума

|
| Отправлено: 09.06.2010 - 17:23:53 |
Сообщение # 34. |
 |
| Еще немного - и вы поймете, что это янсеп яавилтсавх. | -------------------------------------------------- Мне летом на севере надо быть - а я тут торчу!.. |
|
Сапфо
•
участник форума

|
| Отправлено: 09.06.2010 - 18:23:31 |
Сообщение # 35. |
 |